skip to Main Content

Palla

Panimon ensimmäinen kuiva omenasiideri. Käsintehty kotimaisista omenoista.

Namnet kommer från det lokala ordet ”palla” äppel,  alltså att sno äppel från någon annans gård, något som förekom under ägarnas ungdom i Ekenäs.

Palla gjordes i en numrerad upplaga på 1800 flaskor.

Slutsåld.

Fipel

Inhemsk, handgjord äppelcider. Torr, gyllengul, mogna äppeltoner och citrus.

Namnet kommer från det lokala ordet för äppel. När ägarna var unga pratade man om Fipel då man menade äppel. Bryggeriets storsäljare under sommarsäsongerna.

Franskis

Inhemsk, handgjord äppelcider. Sex månader lagrad på fransk ek. Mogna äppeltoner, ekig, kryddig och syrlig.

Namnet är en ordlek härledd från franska ekfat och det lokala ordet för Pommes Frites, ”Franskis”, en vanlig maträtt i grillkioskerna i staden. Bryggeriets flaggskepp. Prisvinnare.

Håpla

Inhemsk, handgjord äppelcider. Smaksatt med humle. Fräscha äppeltoner, humlearomer och syrlig. Första humlade äppelcidern i Finland.

Eknäs Ale

Typ av öl: Ale

Inhemsk malt, humle från Nordamerika

Höijers Öl

Typ av öl: Ale

Inhemsk malt, humle från Nordamerika.

Ekta Vara

En öl för fotbollsfester.

Typ av öl: Ale

Inhemsk malt, humle från Nordamerika.

Ekta äppelmust

Färskpressad äppelmust, pastöriserad.

Ekta äppelglögg

Färskpressad äppelmust, pastöriserad och kryddad med klassiska julkryddor. Alkoholfri.

Back To Top