Palla
Bryggeriets första torra äppelcider. Handgjord på inhemska äppel.
Namnet kommer från det lokala ordet ”palla” äppel, alltså att sno äppel från någon annans gård, något som förekom under ägarnas ungdom i Ekenäs.
Palla gjordes i en numrerad upplaga på 1800 flaskor.
Slutsåld.

Fipel
Inhemsk, handgjord äppelcider. Torr, gyllengul, mogna äppeltoner och citrus.
Namnet kommer från det lokala ordet för äppel. När ägarna var unga pratade man om Fipel då man menade äppel. Bryggeriets storsäljare under sommarsäsongerna.

Franskis
Inhemsk, handgjord äppelcider. Sex månader lagrad på fransk ek. Mogna äppeltoner, ekig, kryddig och syrlig.
Namnet är en ordlek härledd från franska ekfat och det lokala ordet för Pommes Frites, ”Franskis”, en vanlig maträtt i grillkioskerna i staden. Bryggeriets flaggskepp. Prisvinnare.

Håpla
Inhemsk, handgjord äppelcider. Smaksatt med humle. Fräscha äppeltoner, humlearomer och syrlig. Första humlade äppelcidern i Finland.

Eknäs Ale
Typ av öl: Ale
Inhemsk malt, humle från Nordamerika

Höijers Öl
Typ av öl: Ale
Inhemsk malt, humle från Nordamerika.

Ekta Vara
En öl för fotbollsfester.
Typ av öl: Ale
Inhemsk malt, humle från Nordamerika.

Ekta äppelmust
Färskpressad äppelmust, pastöriserad.

Ekta äppelglögg
Färskpressad äppelmust, pastöriserad och kryddad med klassiska julkryddor. Alkoholfri.
